TREĆI KORAK:

Kako da odaberete najbolji sistem za grejanje za svoj stan ili kuću

Ako ste u prethodnom koraku naučili kako da izbegnete 6 najčešćih grešaka pri kupovini novog grejanja, vreme je da saznate i kako da odaberete pravo rešenje. Jednostavna i brza procedura izbora novog grejanja i personalizovanana rešenja kreirana specijalno za dom svakog pojedinačnog kupca već danas su postala standard u razvijenim zemljama sveta, a ta mogućnost konačno je na raspolaganju i kupcima u našoj zemlji.

Kako da odaberete najbolji sistem za grejanje za svoj stan ili kuću

Jedan od glavnih problema zbog kojih se vlasnici kuća, stanova i poslovnih prostora teško odlučuju na promenu sistema za grejanje je komplikovana i dugotrajna procedura odabira i zamene grejnih sistema. Na tržištu je mnogo različitih sistema za grejanje, mnogo različitih grejnih tela, mnogo "stručnjaka" i "starih majstora", ali malo rešenja koja su zaista odgovarajuća baš za vaš dom.

Prvo i najvažnije pravilo koje morate imati u vidu pri odabiru novog grejanja je činjenica da već danas morate tragati za personalizovanim sistemima za grejanje, tj. onim koji su kreirani baš za vaš dom na osnovu njegovih karakteristika.

Vaš prijatelj iz prigradskog naselja koji živi u prizemnoj kući, vaš šef sa kućom na dva sprata u centru grada i vi koji živite u dupleksu nedaleko od reke najčešće nemate iste karakteristike objekta, vrstu izolacije, debljinu zidova, kvalitet i broj prozora, a sve su to karakteristike koje moraju da budu uzete u obzir pri odabiru najboljeg rešenja. Stoga nije teško zaključiti da će se i najefikasnije rešenje za te tri kuće razlikovati.

Sistem za grejanje kuće

Stoga su u najrazvijenim zemljama sveta poslednjih godina sve popularnije platforme koje nude personalizovane sisteme za grejanja specijalno za svakog kupca i već danas se smatraju najpouzdanijim savetnikom za kupovinu, a od 2016. godine prva takva platform došla je i u Srbiju. U pitanju je online platforma NovoGrejanje.com koja će vam omogućiti da za samo 24h od popunjavanja online upitnika o ključnim podacima o vašem domu od stručnjaka dobijete idealno rešenje za grejanje prilagođeno upravo vašem domu.

Zahvaljujući ovoj naprednoj platformi samo nekoliko klikova deli vas od novog, visokokvalitetnog i efikasnog grejanja, koje će već od prve godine početi da štedi za vas. Potrebno je samo da popunite online obrazac unoseći podatke o svom domu, sistemu grejanja i vrsti energenata koje trenutno koristite, i stručnjaci će te informacije koristiti za stvaranje odgovarajuće ponude na bazi "Viessmann" premijum grejne tehnike.

Uz to uvek imate izbor između različtih energenata, od toplotnih pumpi, preko gasa i cepanica, do peleta i lož ulja, pa možete uporediti varijante sa različitim energentima i grejnim sistemima, u čemu će vam ekspertsku pomoć pružiti i stručnjaci iz Novogrejanje sistema.

Stručnjaci iz NovoGrejanja

4 zlatne prednosti NovoGrejanje.com platforme:

  • Izradu personalizovanog rešenja za grejanje u roku od 24h specijalno za vas
  • Odabir najpovoljnijeg i najefikasnijeg sistema grejanja i energenta za vaš dom
  • Jednostavno poručivanje, postavljanje novog grejanja za samo 48h i demontažu vašeg starog sistema
  • Visok kvalitet novog grejanja, vrhunsku "Viessmann" tehnologiju i velike uštede na računima za grejanje
Prednosti NovogGrejanja

Grejanje za 1 EVRO dnevno? Moguće je!

O kvalitetu grejnih sistema koje nudi novogrejanje.com ne svedoči samo kredibilitet jedne od najpoznatijih kompanija za grejnu tehniku na svetu, nemačke kompanije "Viessmann", čija se grejna tehnika ekskluzivno koristi u sistemima koje nudi ova platforma, već i iskustva korisnika iz Srbije koji već koristili Novogrejanje plafrormu i ugrađivali preporučene "Viessmann" grejne sisteme. Praksa pokazuje da, uz maksimalnu optimizaciju, cena grejanja može da se svede na samo jedan evro dnevno, što predstavlja izuzetnu uštedu za kućni budžet.

Procena "grejanje za 1 evro dnevno" izvedena je tako što su u obzir uzeti troškovi grejanja jednog objekta približne površine 100m², dobre izolacije, sa podnim grejanjem. Za ovaj objekat važi da pomoću Viessmann toplotne pumpe korisnici uživaju u toplini doma za približno 1 evro na dan!

Grejanje za 1 evro dnevno

Ovakvu efikasnost platforma NovoGrejanje.com postiže jer je sposobna je da "personalizuje" grejanje svakog doma, jedinstvenog po kvadraturi, izolaciji, debljini zidova, tipu prozora, sistemu grejanja i željenom energentu, što predstavlja revolucionarnu mogućnost koja je od sada dostupna svim građanima naše zemlje, i to u samo nekoliko klikova.

Uverite se i sami uvidom u ISKUSTVA KORISNIKA + KONKRETNI PRIMERI I OBRAČUNI.

NovoGrejanje - Iskustva korisnika

Atraktivni krediti za novo grejanje

Platforma Novogrejanje i kompanija "Viessmann" pripremili su atraktivne i jedinstvene uslove kreditiranja energetski efikasne opreme za sve one koji traže najbolji finansijski put da obezbede komfor i toplinu doma uz minimalne troškove tokom svake grejne sezone.

Novi uslovi kreditiranja obezbeđuju kamate niže za 5-8% u odnosu na standardne kamate koje se mogu naći bilo gde u Srbiji za kredite u dinarima, dok za kredite u evrima padaju na nivo ispod 5%. Uz sve to, naknada za obradu kredita je potpuno besplatna, a skrivenih troškova nema. Ponuda važi samo za opremu iz "Viessmann" grejne tehnike koju odlikuje vrhunska tehnologija i velika ušteda u računima za grejanje, zahvaljujući kojoj je ova nemačka kompanija postala jedan od lidera na tržištu grejanja u celom svetu.

Više detalja možete saznati na stranici ATRAKTIVNI KREDITI ZA NOVO GREJANJE.

NovoGrejanje - Srećna porodica

O tome kako funkcioniše nova platforma i ceo proces odabira i ugradnje najbolje svedoči video zapis koji sledi.

Visok kvalitet novog grejanja i vrhunsku tehnologiju garantuje činjenica da se u grejnim sistemima koje nudi novogrejanje.com koristi isključivo grejna tehnika jedne od najpoznatijih kompanija za grejanje na svetu, nemačke kompanije ""Viessmann".

PREĐITE NA ČETVRTI KORAK

Nakon što ste kroz konfigurator odabrali efikasno grejanje za svoj dom pravo je vreme da savladate i poslednji korak i nakon odabira pravog sistema naučite i trikove koje će vam obezbediti dodatnu efikasnost i uštede uz pomoć vodiča 10 najčešćih grešaka pri grejanju koje vas skupo koštaju.